Zomer in de bib 2021

Doe mee met de zomerleesactie 'Bestemming Bib', ga op pad met de Gruffalo, ontdek ons handig e-boekenplatform, kom bibkoopjes scoren en haal je portie zomers leesvoer in huis. In onze spelotheek kunnen nu eindelijk die buitenspelen eens uitgetest worden. Geen kans op verveling met de bib!

De Gruffalo

De Gruffalo verhalenpad

verhalenpad in het park

Ga op pad met deze kinderklassieker! Ontdek dit verhaal met opdrachtjes en weetjes in het Elisabethpark & het Warandepark.

Bestemming bib

zomerleesactie

zomerleesactie

Haal je reispas af, lees 6 boeken en win een mooie prijs. Vergeet geen foto te maken in onze green screen studio!

gratis e-boeken

e-boeken strand

lezen vanop je vakantiebestemming

Geen plaats meer voor boeken in de koffer? Geen nood. Met ons e-boekenplatform lees je waar en wanneer je wil.

Bibkoopjes

logo cd muziek

er zit muziek in je zomer

We nemen deze zomer afscheid van onze cd-collectie. Je kan koopjes doen tijdens de openingsuren. juli: 2 euro /  augustus: 1 euro. Ook boeken kan je tegen zeer kleine prijsjes op de kop tikken. Bezoek daarvoor onze kelder tijdens de openingsuren.

Spelen

spelotheek

gratis spelmateriaal uitlenen

Ontdek onze nieuwe buitenspelen in de spelotheek zoals een skateboard, diabolo, softball, ludo, kubb... Naast buitenspelen zijn er gezelschapsspelen, strategische spelen, puzzels... voor alle leeftijden. Let's play!

Tiplijstjes

leestips

inspiratie

Duik in onze tiplijstjes om inspiratie op te doen. We bieden inspiratie voor jong en oud. Zowel rond boeken als rond films. Ontdekken maar!