Boek Nederlands

Supernerd of topmodel?

Tessa Schram (auteur)
+1
Supernerd of topmodel?
×
Supernerd of topmodel? Supernerd of topmodel?

Supernerd of topmodel?

Tessa Schram (auteur)
  • Vanaf 12-14 jaar
Genre:

Vita Vlek staat op school bekend als een #supernerd. En dat is niet altijd even leuk...
De populaire meisjes uit haar klas zijn vervelende pesters en proberen haar het leven zuur te maken. Gelukkig heeft Vita een manier gevonden om ermee om te gaan!

Survivalregels:
1. de pesters ontlopen
2. niet reageren
3. blijven lachen (lastig!)
4. leugens niet geloven
5

Titel
Supernerd of topmodel?
Auteur
Tessa Schram
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Moon, © 2020
256 p. : ill.
ISBN
9789048850822 (paperback)

Over Tessa Schram

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Roy van Ingen

Tessa Schram (Amstelveen, 18 oktober 1988) is een Nederlands regisseuse en actrice. Ze is een dochter van de filmproducenten Dave Schram en Maria Peters. Ook haar broer Quinten is te zien in enkele Nederlandse producties.

In 2007 behaalde Schram haar schooldiploma aan het Amstelveen College. In 2009 regisseerde Tessa de film Hij (48 Hour Film Project te Utrecht) en won daarmee de publieksprijs. Verder regisseerde zij de videoclip van de titelsong van de speelfilm Razend uit 2011 van Dave Schram. De clip van Memory Steel werd gezongen door Schradinova. In 2011 regisseerde Tessa Sammie is zoek, een korte televisiefilm voor de KRO. Op 2 juli 2012 studeerde ze af als regisseur met de film Lost and Found aan de Nederlandse Film en Televisie Academie (NFTA). Verder regisseerde ze ook de films Pijnstillers en Kappen! (naar de boeken van Carry Slee) en een aantal afleveringen van de jeugdserie SpangaS.

Film…Lees verder op Wikipedia