Boek
Nederlands

Het snotneusvirus

Marc De Bel (auteur), Jan Bosschaert (illustrator)
+1
Het snotneusvirus
×
Het snotneusvirus Het snotneusvirus
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Kit Wortel en Wiete Splinter, de twee Ridders van de Konijnenberg, vullen na hun avontuur met Slodder Vos in De Ridders van de Konijnenberg hun dagen met luieren en ravotten. Ze trekken echter ook af en toe stiekem alleen met hun tweetjes op avontuur. De bessen en ander lekkers in de moestuin van de Boekweithoeve smaken nu eenmaal té heerlijk! Maar dan worden de zussen van Wiete opeens ziek. Ze z
Onderwerp
Ziekten
Titel
Het snotneusvirus
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Jan Bosschaert
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Houtekiet, 2021
140 p. : ill.
ISBN
9789089249586 (hardback)

Over Marc De Bel

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties