Boek
Nederlands

De wind en wij

Kristof Devos (illustrator), Claudia Jong (auteur)
+1
De wind en wij
×
De wind en wij De wind en wij
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
- Warm, poëtisch en speels voorleesverhaal over opgroeien en loslaten - Adembenemend samenspel tussen tekst en beeld - De illustraties wonnen al voor publicatie internationale prijzen: ca award of Excellence, Honorable Mention 3x3 Magazine New York. Voor je kwam Wist ik niet Wie je zou zijn Hoe je eruit zou zien Hoe je zou klinken, ruiken, bewegen … Een liefdevol boek over opgroeien en opvoeden.
Onderwerp
Opvoeding, Opgroeien
Titel
De wind en wij / ill. en verhaal idee Kristof Devos ; tekst Claudia Jong
Illustrator
Kristof Devos
Auteur
Claudia Jong
Taal
Nederlands
Uitgever
Wielsbeke: De Eenhoorn, 2020
[32] p. : ill.
ISBN
9789462915121 (hardback)

Over Kristof Devos

Kristof Devos (Oostende, 1981) is een Belgisch illustrator en auteur van kinderboeken. Hij debuteerde in 2013 met 'Nooit is voor altijd'. Zijn illustraties werden meermaals internationaal bekroond. Hoewel hij zich voornamelijk concentreert op kinder- en jeugdliteratuur werkt hij af en toe in opdracht, o.a. voor het Wereldvoedselprogramma van de VN, Canon Cultuurcel en Kunstenfestival Watou.

Hij geeft lezingen en workshops over verbeelding en inspiratie, in zowel binnen- als buitenland. Zo werkte hij eind 2018 als artist in residence in het Children's museum Curaçao. Zijn werk werd o.a. tentoongesteld op de Biënnale van Bratislava, Slovakije en op het Nami Island International Children's Book Festival in Zuid-Korea en Maleisië.

Kristof Devos woont en werkt in Sint-Laureins, België.

Selecties en bekroningen