Boek
Nederlands

In alle onschuld

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
Een Amerikaanse advocaat wordt zelf beschuldigd van moord.
Titel
In alle onschuld
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Death is not enough
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2021
553 p.
ISBN
9789026150814 (paperback)

Besprekingen

Gwyn Weaver heeft haar leven weer op de rails na een aanslag op haar leven. Advocaat Thomas Thorne is een van haar beste vrienden maar Gwyn realiseert zich dat haar gevoelens voor hem veel dieper zitten. Zal ze hun vriendschap op de proef stellen en aan Thorne opbiechten dat ze van hem houdt? Voordat ze hier een beslissing over kan nemen, wordt de aandacht opgeëist door dramatische gebeurtenissen. Thorne wordt bewusteloos in zijn bed gevonden met naast hem het lichaam van een dode, zwaar verminkte vrouw. Gwyn en de andere hechte vrienden van hem zetten alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. Want daar zijn ze zeker van, Thorne zou nooit iemand vermoorden. Maar wie wil hem dan voor die moord laten opdraaien? De auteur staat garant voor knap opgebouwde thrillers met sympathieke personages en lekkere plots. Haar romantische inborst geeft haar verhalen een zweem van een damesromannetje en daar moet je van houden.

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia

Suggesties