E-boek
Nederlands

De rekening

Jonas Karlsson (auteur), Geri De Boer (vertaler)
Een parttime baantje in een videowinkel, een paar vrienden, en een dagelijkse routine die doorgaans eindigt met een pizza in zijn eenkamerappartement in Stockholm. Ziehier het leven van de hoofdpersoon - tot hij een merkwaardige rekening krijgt. Hij moet een gigantisch bedrag betalen voor al zijn ervaringen en zijn geluk tot dat moment. Huh?! En hoe kan uitgerekend híj, zonder grootse dromen en te
Titel
De rekening
Auteur
Jonas Karlsson
Vertaler
Geri De Boer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Fakturan
Uitgever
Amsterdam: Atlas Contact, 2016
ISBN
9789025448233
CloudLibrary
3h92eg9

Over Jonas Karlsson

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door

Jonas Karlsson (Södertälje, 11 maart 1971) is een Zweeds acteur en schrijver.

Hij is geboren in Södertälje. Hij won een Guldbagge Award voor Beste Acteur in 2004 voor de film Details. Zijn eerste boek, een verzameling van verschillende korte verhalen, werd gepubliceerd in 2007.

Filmografie

Karlsson speelde ook reeds mee in diverse films

  • Cockpit (2012)
  • Offside (2006)
  • Bang Bang Orangutang (2005)
  • Storm (2005)
  • Strings (2004)
  • Details (2003)
  • Making Babies (2001)
  • Tsatsiki – vänner för alltid (2001)
  • Once in a Lifetime (2000)
  • Tsatsiki, morsan och polisen (1999)
  • Sökarna (1993)
  • Rasmus på luffen (1981)

Bibliografie

  • Det andra målet (2007)
  • Den perfekte vännen: noveller (2009)
  • Spår i Snön (2011)
  • Spelreglerna (2012)
  • God jul : en …Lees verder op Wikipedia