Dvd
Engels

Legends of tomorrow. Season 5

Brandon Routh (acteur), Caity Lotz (acteur)
Terwijl de Legends druk bezig zijn met een filmploeg die een documentaire maakt over het team grijpt Astra Logue de gelegenheid aan om slechte personages uit de geschiedenis die bekend staan als ‘Encores’ weer tot leven te wekken.
Onderwerp
Superhelden, Tijdreizen
Titel
Legends of tomorrow. Season 5
Acteur
Brandon Routh Caity Lotz
Taal
Engels
Parallelle titel
DC's Legends of tomorrow
Uitgever
Warner Home Video, © 2021
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2020
Speelduur
15 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en Italiaans voor slechthorenden Gebaseerd op de personages van DC comics
EAN
5051888256053

Besprekingen

Seizoen 5 (2020) van een Amerikaanse televisieserie, die gebaseerd is op personages van DC Comics en een spin-off is van 'Arrow' en 'The flash'. Eind 22e eeuw staat Sara Lance (Caity Lotz) aan het hoofd van ‘Legends of tomorrow’, een team van superhelden en antihelden die in het tijdschip ‘Waverider’ door tijd en ruimte reizen. De Legends zijn nu beroemd en druk bezig met een filmploeg die een documentaire maakt over het team. Astra Logue (Olivia Swann), die per ongeluk naar de hel gestuurd is, grijpt de gelegenheid aan om slechte personages uit de geschiedenis die bekend staan als ‘Encores’ weer tot leven te wekken. Onder hen Rasputin en Marie Antoinette. De formule van de serie blijft: tijdreizen door historische gebeurtenissen en ontmoetingen met beroemde figuren, met een extra dosis magie. 14 afleveringen.

Over Brandon Routh

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Brandon James Routh (Des Moines (Iowa), 9 oktober 1979) is een Amerikaans acteur. Hij won voor zijn hoofdrol in Superman Returns zowel de Saturn Award voor beste acteur als die voor opkomend talent.

Routh studeerde aan de Universiteit van Iowa en was te zien in verschillende producties van het Norwalk Theater of Performing Arts. Zijn eerste televisierol was een eenmalige gastrol in de ABC-serie Odd Man Out in 1999. In 2006 debuteerde Routh op het witte doek, toen hij Superman/Clark Kent speelde in Superman Returns en tevens rollen had in de films Karla en Denial.

Routh trouwde in november 2007 met Courtney Ford, een actrice die voornamelijk eenmalige gastrollen speelde in series als How I Met Your Mother, Criminal Minds en Cold Case. Samen hebben ze een zoon.

Filmografie