Generation-B

Aandacht aandacht! Ben je op zoek naar een leuke en boeiende manier om nieuwe boeken te ontdekken en in contact te komen met gelijkgestemde lezers? Zoek niet verder! Word lid van onze leesclub voor jongeren en begin aan een literaire ontdekkingsreis. Ontmoet nieuwe mensen, deel je mening en inzichten en ontdek nieuwe verhalen die je meenemen op een onvergetelijk avontuur.

Generatie-B

We gaan tweemaandelijks op literaire ontdekkingstocht onder de enthousiaste leiding van auteur, blogster en journaliste Nikita Goossens. In 2021 debuteerde ze als twintigjarige met het boek 'Op zoek'.

Doe je mee? Vraag je boek HIER aan!


Boekenclub Generatie-B is er specifiek voor jongeren (+/- 16 tot 26 jaar) om nieuwe inzichten te krijgen en leeftijdsgenoten met gelijkaardige interesses te ontmoeten.

We lezen toegankelijke lectuur met een focus op coming-of-ageverhalen en boeken met een maatschappelijk relevante insteek.

 

Wie is Nikita?

Hallo! Ik ben Nikita (°2000) en wie mij kent, associeert me meteen met boeken. Ik lees heel graag en debuteerde in 2021 ook zelf als auteur met de roman ‘Op zoek’. Mijn passie voor schrijven uit ik ook op mijn blog www.nikitasworld.be. Daarnaast heb ik als journaliste al veel geschreven voor Libelle en recent specifiek voor de Libelle Leesclub. Om maar te zeggen dat ik veel met taal bezig ben. 😊 Toen ik manieren zocht om leeftijdsgenoten met gelijkaardige interesses te ontmoeten, kwam ik al snel op het idee een boekenclub op te starten. Ik ben heel blij dat dit is gelukt in samenwerking met de Halse bibliotheek. Ik hoop dat we door deze boekenclub nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en iets kunnen bijleren van elkaar wanneer we onze inzichten delen over een bepaald boek. Hopelijk tot op een volgende bijeenkomst! En volg in de tussentijd zeker onze Instagrampagina @boekenclub.halle om op de hoogte te blijven. 😊

 

Bekijk onze agenda voor de data!